Lykkeringene

En unik kjærlighet fortjener en unik ring. Lykkeringene er landets største og mest komplette kolleksjon, enten du søker en giftering eller forlovelsesring. Lykkeringene gir dere muligheten til å designe deres helt personlige og unike ringer, gjennom bevisste valg av alle detaljer. Resultatet blir et par skreddersydde ringer…kun til dere.

Foto: Mestergull

“Love is a promise, love is a souvenir, once given never forgotten, never let it disappear.”
– John Lennon

Nå kan dere designe deres helt egne ringer med Lykkeringene™

Lykkeringene gir deg alle mulighetene

En av de mest spennende opplevelsene for et lykkelig par er valget av ringene, enten de er til forlovelsen eller bryllupet. Tross alt, et valg man skal leve med resten av livet. Ringenes profil, bredde, mønster og overflate skaper ønsket uttrykk og sammen med diamanter, og gravering understrekes personligheten.

LYKKERINGENE gir dere nettopp disse valgene, og dere kan skape helt personlige ringer. Derfor sier vi – design your love! 

PROFIL

Ringenes profil eller fasongen på skinnen kan ha mange former og muligheter. Illustrasjonen over viser et tverrsnitt av ringene. Flere av disse er innvendig buet hvilket gjør ringene behagelige å ha på fingeren.

BREDDE

Bredden på ringen velger du fra 2,0 mm til 10,0 mm. Ønskes bredere ringer lager vi dette til deg. Ringenes bredde og størrelse skaper proposjonene i smykket og vil ved samme bredde på ringene fremstå forskjellig da ringstørrelsen er forskjellig. Det er derfor vanlig at herreringen lages bredere slik at ringene oppleves like.

FARGE

Naturens edle metaller gir mange muligheter i farger og uttrykk. I vårt sortiment finner du gull i gult, hvitt, rosé og rødt sammen med andre hvite metaller. Platina er det edleste av edelmettalene. Du har muligheten til å kombinere disse – helt opp til fem edle metaller i samme ring.

OVERFLATE

Et av de personlige uttrykkene man kan skape gjør man med bruk av forskjelige teknikker for overflate. Her kan man velge alt fra det klassiske glattpolerte til fine og grove strukturer i overflaten.

MØNSTER

I Lykkeringene kan dere videre velge mange varianter av diamantskåret mønster. Disse kuttene er skarpe og 100% blanke. Kombinert med en overflatebehandling kan dette bli spennende design med gode kontraster.

DIAMANTER

Bruk av diamanter i designet blir prikken over i-en og gir særpreg til deres ring. Dere velger størrelse, antall og plassering av diamantene og videre om disse skal fattes på utsiden eller innsiden av ringene.

GRAVERING

Personlig gravering blir selve signaturen på deres design og her er valgmulighetene mange. Om dere velger en enkel gravering på innsiden av ringene eller om ønsket en kraftig gravyre på utsiden lager vi dette spesielt for dere. Visste du at dere også kan komme med en tegning, et mønster eller et fingeravtrykk og at vi graverer dette?Her kan du se mange flotte eksempler på design vi har levert til våre kunder.

Valgene av alle elementene gjør ringene unike, og helt personlige.

Lykkeringene kan bestilles i våre fysiske butikker over hele landet. Her vil dere få kyndig hjelp til å finne de rette ringene og skape et unikt produkt for dere.

 • Mestergull Et spennende par i tofarget gull med bølgeformet mønster og diamanter fattet i bue. Prisen nedenfor er pr. ring uten diamanter. LYKKERINGENE Eksempel Ring

  LYKKERINGENEEksempel

  DESIGN YOUR LOVE

  20.435,-
 • Mestergull Alt skal være mulig og finnes det ikke - så lager vi det. Her et klassisk par i hvitt gull med tilpasset høyde slik at hele siden kan fattes med diamanter. Prisen nedenfor er pr. ring uten diamanter. LYKKERINGENE Eksempel Ring

  LYKKERINGENEEksempel

  DESIGN YOUR LOVE

  22.895,-
 • Mestergull Kombinasjon av farger er spennende og i Lykkeringene kan du velge hele 5 edle metaller. Eksemplet her viser profil 3 i rødt og hvitt gull. Prisen nedenfor er pr. ring uten diamanter da disse kan velges i mange størrelser. LYKKERINGENE Eksempel Ring

  LYKKERINGENEEksempel

  DESIGN YOUR LOVE

  22.970,-
 • Mestergull Kraftige og tunge ringer i hvitt gull i profil 1. Den innvendige buede fomen gjør at ringene er svært behagelig å ha på. Prisen nedenfor er pr. ring. LYKKERINGENE Eksempel Ring

  LYKKERINGENEEksempel

  DESIGN YOUR LOVE

  17.485,-
 • Mestergull Kontrastene i det blankpolerte hvite gullet og strukturert overflate er spennedne. Her med et stjernedryss av fargede diamanter i dameringen. Prisen nedenfor er pr. ring uten diamanter da man fritt kan velge antall, størrelse og plassering. LYKKERINGENE Eksempel Ring

  LYKKERINGENEEksempel

  DESIGN YOUR LOVE

  31.430,-
 • Mestergull Ringer i profil 3 er klassiske og elegante. Svakt skrånende side og innvendig buet gir både et lekkert uttrykk og god komfort. Ringene er utfør i gult gull og bredde 3,0 mm. Prisen nedenfor er pr. ring. LYKKERINGENE Eksempel Ring

  LYKKERINGENEEksempel

  DESIGN YOUR LOVE

  8.770,-
 • Mestergull Lykkeringenes profil 3 med sin skråkant på sidene gir muligheter for detaljert gravering med laser. Her er teksten laget som en sirkel på hele ringens side. Prisen nedenfor er pr. ring. LYKKERINGENE Eksempel Ring

  LYKKERINGENEEksempel

  DESIGN YOUR LOVE

  12.280,-