DESIGN STUDIO

Velkommen til mulighetenes verden, hvor du kan skape ditt helt unike design. Her er det kun fantasien som setter grenser. La oss skape noe helt unikt, sammen!

MAGIEN VED Å SKAPE, MAGIEN VED Å GI!
Det beste vi vet er å gjøre drømmer til virkelighet. Fra idé og ønske, til tegnebrett og så – produksjon. Størst av alt er øyeblikket vi leverer fra oss kundens nye produkt. Et eget tilvirket unikt design, kun for deg eller noen du er glad i.

Har du mistet en ring du aldri glemmer? Eller har du et ønske om å lage en helt unik slipsnål? Kanskje har du en jubilant i familien som du ønsker skal få et helt spesielt minne. Har du arvet et smykke av oldemor som ikke er helt i tiden, men som du ønsker å re-designe? I vårt Design Studio er alt mulig!

Vi ser frem til å skape ditt drømmedesign!
FINN NÆRMESTE BUTIKK

DESIGNPROSESSEN

Designprosessen starter alltid med dine ideer og tanker. Kom med en verbal idé, skisse på en serviett eller et bilde som referanse så står vi klare til å hjelpe deg på veien. Enten du har klare tanker om hva du ønsker deg eller ingen anelse, så begynner designprosessen med et møte i en av våre butikker. Her vil du få eksperthjelp til å samle tankene og utvikle skisser på produktet du ønsker deg.

LITT HJELP PÅ VEIEN – CHECKLIST:
Vi vet at det kan være overveldende å få strukturert alle tanker og ideer når det gjelder drømmesmykket. For å hjelpe deg på vei har vi derfor satt sammen en liten huskeliste med noen spørsmål som det kan være lurt å tenke igjennom. Bruk denne som en veiledning, inspirasjon og hjelp til å komme i gang:

Metall: Hvilket metall har du sett for deg smykket i? Her kan du velge blant gult gull, hvitt gull, rosé gull, platina og sølv.

– Stener: Skal smykket fattes med diamanter? Eller ønsker du en annen type smykkesten? Eller kanskje du har sett for deg en klassisk perle?

– Størrelse: På ringer begynner designet alltid med korrekt ringstørrelse. Det er derfor viktig at vi får tatt et korrekt ringmål av fingeren du ønsker å bære ringen på. Lages designet i feil størrelse må jobben i verste fall gjøres på nytt.

– Design: Hvilken utforming skal smykket ha? Klassisk og tradisjonelt, eller moderne og mer eksperimentelt?

– Budsjett: I smykkenes verden sier vi at «Sky’s is the limit». Budsjett er derfor viktig for en god prosess videre.

– Tidsramme: 
Det er viktig at vi får avklart tiden vi har til rådighet, for å være sikre på at vi kan få levert det ferdige produktet innen ønskelig tid. Det må tas høyde for at levering kan være noe lenger under høysesong.

FRA IDÉ TIL FERDIG PRODUKT

Etter veiledning og samtale med én av våre butikker, blir dine tanker og ideer sendt videre til vårt verksted. Her vil våre designere, gullsmeder og diamantfattere skape et unikt design, kun for deg. Ved hjelp av tradisjonelt håndverk og moderne CAD-teknologi gir vi deg mulighet til å se bilder av smykket før det lages. Dette blir den første opplevelsen av ditt smykke, før det støpes og håndlages. På denne måten vil du være helt sikker på at produktet blir slik du ønsker og har den utformingen du har sett for deg.

MODERNE MORGANITT

Nedenfor kan du se et eksempel på en ring som ble laget i samarbeid med kunde, og våre dyktige fagfolk. Ønsket var å utvikle en ring i rosé gull, fattet med én stor morganitt i midten, diamanter fattet rundt og nedover ringskinnen.

Ringen er et resultat av god kommunikasjon mellom kunde, butikk og våre fagfolk på verkstedet. Valgene du står over som kunde er mange – prosessen er både spennende for oss, og deg. Ingenting er som å skape ditt eget design, spesiallaget kun for deg… som ingen andre har.
Vårt Design Studio lar dine drømmer bli til virkelighet!

GJENBRUK

Diamanter varer evig har vi lært, men selv edle metaller slites over tid og har kanskje ikke et design i tiden. Har du en diamant i en gammel ring som du vil sette inn i en ny eller gullringer i alle slags størrelser du gjerne skulle hatt til én? Vi er heldige som er i en bransje der gamle skatter kan få nytt liv. Arv er en fantastisk tradisjon og det er ekstra hyggelig når smykker kan bæres stolt av nye generasjoner. La oss hjelpe deg å blåse liv i dine gamle skatter og lage ditt nye, unike design. La din arv, få vandre videre i familiens rekker! 

Under ser du et utvalg produkter designet av kunder sammen med oss. Trykk på produktene for mer informasjon om hvert enkelt design. 


Alle diamanter som selges i Mestergull er handlet inn fra pålitelige kilder i henhold til Kimberley-prosessen. Vi kan basert på kunnskap om og skriftlig garanti fra våre leverandører, garantere at alle våre diamanter er konfliktfrie og i overensstemmelse med de strenge resolusjonene vedtatt av FN.

  • Mestergull Denne ringen er utviklet for gjenbruk av kundens diamant. Ringen er utført i gult gull 585 og fattet med 16 små diamanter. Totalt 0,145 ct. HSi DESIGN STUDIO Spesialdesign Ring

    DESIGN STUDIOSpesialdesign

    Ring Gult gull

  • Mestergull Massive mansjettknapper i gull utviklet som familieknapper for kunde. Disse er levert i flere utgaver der bøylen og stølpen er i hendoldsvis hvitt gull eller gult gull. Hver knapp er fattet med en diamant 0,06 ct. HSi. DESIGN STUDIO Mansjettknapp

    DESIGN STUDIO

    Mansjettknapp Flerfarget gull

  • Mestergull Spennende ring med diamanter i forløp utviklet etter skisse fra kunde. Ringen er utført i gult gull 585 i massiv utførelse og fattet med 12 diamanter. Toalt 0,154 ct. HSi DESIGN STUDIO Spesialdesign Ring

    DESIGN STUDIOSpesialdesign

    Ring Gult gull

  • Mestergull Hvitt gull ørepynt Mill med 2 diamanter à 0,50 ct. DESIGN STUDIO Spesialdesign Ørepynt

    DESIGN STUDIOSpesialdesign

    Ørepynt Hvitt gull

  • Mestergull Rekkering i hvitt gull 585 med 5 diamanter à 0,25 ct. Designet er basert på MILL. Totalt 1,25 ct. FVVS DESIGN STUDIO Spesialdesign Ring

    DESIGN STUDIOSpesialdesign

    Ring Hvitt gull

  • Mestergull Spesialdesignet ring i hvitt gull 585 med diamanter. Senterstenen er en Princess Cut. på 0,38 ct. 62 brillianter er pavèrt på ringens skuldre. Samlet diamantvekt er 0,86 ct. HSI DESIGN STUDIO Spesialdesign Ring

    DESIGN STUDIOSpesialdesign

    Ring Hvitt gull

  • Mestergull Forlovelsesring i gult gull 585 kantfattet med 100 diamanter. Totalt 0,50 ct. HSI. Designet er basert på Lykkeringenes profil 3 med bredde 6mm og solmatt overflate. Herrering ble laget i samme disign uten diamanter DESIGN STUDIO Spesialdesign Ring

    DESIGN STUDIOSpesialdesign

    Ring Gult gull

  • Mestergull Signetring med diamanter utviklet for kunde. Ringen er i størrelse 43 og fattet med 32 diamanter. Totalt 0,32 ct. HSi DESIGN STUDIO Spesialdesign Ring

    DESIGN STUDIOSpesialdesign

    Ring Gult gull

  • Mestergull Elegant rekkering i gult gull 585 med gjenbruk av kundens diamanter samt nye. Ringen har en petit utførelse og gir et sart uttrykk uten at dette går utover styrke og kvalitet. DESIGN STUDIO Spesialdesign Ring

    DESIGN STUDIOSpesialdesign

    Ring Gult gull