POSTENS FRISTER
Vi anbefaler at du er tidlig ute med julegavene for å unngå stress i julestria. Vi informerer om at vi ikke kan garantere postens leveringsevne de siste dagene før jul, på grunn av høyt trykk og mange ekstra julehilsener/pakker i omløp. Posten beregner et par dager ekstra ved høysesong.

LEVERING
Vi leverer alltid varene raskest mulig, og senest 7 virkedager etter at ordren er mottatt med varen på lager. I høytider og hektiske perioder kan lengre leveringstid forekomme. * Vi minner om at pakker som blir levert til ditt nærmeste utleveringsted må hentes innen hentefristen.

BYTTEFRIST
Dersom størelsen ikke stemmer eller gaven ikke faller i smak, kan varen byttes i et annet produkt i alle våre fysiske butikker frem til 6. januar 2024. Vi gjør oppmerksom på at gaven må være ubrukt og at byttelappen fremvises. Du finner oversikt over alle våre butikker her.

RESERVASJONSLØSNING
Ønsker du å se varen før du bestemmer deg?
I vår nettbutikk kan du reservere og se varen fysisk i butikk før du kjøper den. I nettbutikken kan du enkelt se hvilke butikker som har varen inne og reservere varen i ønsket butikk. Butikken vil gi deg beskjed så fort varen er plukket.

RINGSTØRRELSER
Våre ringer leveres i standard størrelse, hvilket sannsynliggjør at den passer én av dine fingre. Dersom størrelsen ikke stemmer tilpasser vi den for deg. For ringer i gull betyr dette kostnadsfri tilpasning til riktig størrelse, og for ringer i sølv eller andre materialer bytte til en annen standard størrelse. Oppsøk din nærmeste Mestergull butikk for kyndig hjelp til måltagning eller ta kontakt med vår kundeservice for videre detaljer.

FRAKT OG RETUR
Vi tilbyr fri frakt på varer over 1.000 kr.
Hvis du angrer på kjøpet, returnerer du dine varer ubrukt og uten skader i originalemballasjen slik at de mottas hos oss senest 14 dager etter mottagelsen. Varer som tilbakesendes uten originalemballasje, viser tegn til bruk eller har skader kan ikke returneres. Legg ved angrerettskjema sammen med returforsendelsen.

ÅPNINGSTIDER
I desember vil flere av våre butikker ha utvidede åpningstider.
Finn kontaktinformasjonen for din nærmeste butikk her.

KUNDESERVICE
Finner du ikke det du leter etter eller har noen andre spørsmål kan du kontakte oss her.