Inspirasjon

Mestergull er landets ledende faglige aktør i gullsmedbransjen. Velkommen til smykkenes verden!

12 FAVORITTER TIL SOMMEREN

Vi har plukket ut noen av våre favoritter til sommeren. Dette er smykkene vi vet du kommer til å elske!

ALT TIL BUNAD

Konfirmasjon, 17. Mai eller bryllup? Merkedagene står i kø, og nå skal bunaden og sølvet frem i lyset. Bunaden din fortjener kun det beste... hos oss finner du tilbehøret!

ANHENG – DEN PERFEKTE GAVE

Et anheng kan bety så mye, enten du går for en enkel diamant eller et flott symbolsmykke er et anheng den perfekte gave.

ARMBÅND – TIL HVERDAG OG FEST

Et armbånd er et lekkert smykke for håndleddet til både dame, og herre. I våre kolleksjoner finner du det sarte, elegante og røffe, i materialer som skinn, stål, silke, sølv og gull. Her har vi funnet noen av våre favoritter som kan brukes til både h...

BOKSTAVANHENG

Personlige smykker er i vinden som aldri før og det er kanskje ikke så rart, da et smykke med betydning gjerne betyr litt ekstra. Disse fine bokstavanhengene kan bæres sammen med andre anheng, eller alene!

DÅPSGAVER TIL GUTT

Dåp eller navnefest? Gi en gave som varer livet ut. En gave av betydning er en fin markering på starten av livet til den lille.

DÅPSGAVER TIL JENTE

Dåp eller navnefest? Gi en gave som varer livet ut. En gave av betydning er en fin markering på starten av livet til den lille.

DE MEST POPULÆRE SYMBOLENE

Livets tre, jordklode eller evighetstegn? Smykker med symboler og betydning har vært sterkt i motebildet den siste tiden. Kanskje ikke så rart, da disse smykkene representerer noe mer enn å bare være et smykke. Her er noen av våre favoritter!

DEN KONGELIGE EDELSTENEN

Safiren, også kalt den kongelige edelstenen har blitt ansett som en verdigjenstand gjennom årtusener. Funn helt tilbake til romertiden viser at stenen var høyt ettertraktet som smykkesten.

FARSDAG

Den andre søndagen i november er det endelig farsdag. Med disse gavene er det nærmest umulig å ikke treffe blink med farsdagsgaven. For anledningen har vi samlet noen av våre favoritter, for inspirasjon og gavetips!