Bjørg Jewellery

Bjørg ble etablert av norske Bjørg Nordli-Mathisen i 2004.

Tekst: Gullsmed Dahlsveen AS / Foto: BJØRG Jewellery

Bestselger

Det symbolske anatomiske hjertet er en av Bjørgs klassikere. Menneskets hjerte symboliserer sann evig kjærlighet, den ultimate moderne talisman og heldig sjarm. Teksten "ab imo pectore" betyr "Fra bunnen av hjertet mitt".

OM BJØRG JEWELLERY

Bjørg vokste opp blant arktisk natur i Nord-Norge, der sommerene er definert av evig solskinn og vintrene av mørke. Hennes kjærlighet og respekt for naturen gjenspeiles i smykkene, da hun stadig forsøker å tilføre noe mørkt, rått og organisk i smykkene sine. Hennes fokus er rettet mot den spesielle skjønnheten i ujevnheter og bruk av røffe edelstener i kombinasjon med metaller, noe som har blitt Bjørgs varemerke.

Inspirasjonen henter hun fra naturens vidundere, myter og fremtidsvisjoner. I hennes søken etter inspirasjon, har hun opprettholdt en nomadisk livsstil ved å reise verden rundt. Hun har bodd i Paris, Milano, New Dehli, Oslo og New York og bor nå i København.

Bjørg sine smykker er båret av David Bowie, Madonna, Rihanna, Robyn, J og Röyksopp og er vist i blant annet Vogue, ID, Dazed and Confused, ELLE, Another Magazine, Hunger, WAD, Marie Claire, L´officiel, New York Times, Wall Street Journal med flere.

De siste årene har Bjørg samarbeidet med Veronika B. Vallenes, Uncommon creatures, Aminika Wilmont, Kabiri London, Oki-ni og Bjarne Melgaard.

Alle Bjørgs smykker er håndlagte og alle materialer er 100% naturlige og innhentet i henhold til standarder som beskytter miljøet.