Inspirasjon

La deg inspirere i i vårt mangfoldige utvalg

Bryllup

Enten du skal gifte deg, være forlover eller gjest, så hjelper vi deg med tilbehøret til den store dagen, tilpasset ditt budsjett. Vi har lang erfaring med å designe det vordene brudeparet unike og personlige vigselsringer, finne den perfekte morgen...

Design Studio

Velkommen til mulighetenes verden, hvor du kan skape ditt unike design.

Forlovelse

Du har bestemt deg for å fri til partneren i ditt liv, og ingenting er sterkere enn å fri med en ring.

Konfirmasjon

Overgangsritualer fra barn til voksen finnes i de fleste kulturer. I Norge markerer konfirmasjonen blant annet nettopp dette. Men hva er det vanlig å gi i gave til konfirmanten?

Lykkeringene™

En unik kjærlighet fortjener en unik ring. Lykkeringene™ er landets største og mest komplette kolleksjon enten du søker en giftering eller forlovelsesring. Kun Lykkerigene™ gir dere muligheten til å designe deres helt personlige og unike ringer gje...

Morgengave

Den første morgen sammen i livet som to. Morgengaven symboliserer kjærlighet og evighet, akkurat som ekteskapet inngått dagen før.

Morsdag

Selv om morsdagen feires forskjellig markeres gjerne dagen ved å rette litt ekstra oppmerksomhet til mor. Gled mamma i anledning morsdagen.

Ole Lynggaard

Siden 1963 har Ole Lynggaard Copenhagen spredt sine vinger over hele verden, og skapt et av Skandinavias største luksusmerker. Smykkene designes av Ole og Charlotte Lynggaard og blir håndlaget av et team med 45 erfarne gullsmeder.

Ringene vi elsker

En ring er for mange det ultimate smykket og bæres med stolthet enten det er en frierring, forlovelsesring, giftering, alliansering, diamantring eller annen ring. Vi har funnet våre favoritter!

SOLITAIRE

En diamant som ser ut til å vokse ut av ringen og strekker seg mot lyset er grunnlaget for en klassisk enstensring. Formen på ringen, detaljer i innfatningen og følelsen av proporsjoner gir den perfekte balansen mellom klassisk og moderne.