Inspirasjon

La deg inspirere i i vårt mangfoldige utvalg

Bryllup

Enten du skal gifte deg, være forlover eller gjest, så hjelper vi deg med tilbehøret til den store dagen, tilpasset ditt budsjett. Vi har lang erfaring med å designe det vordene brudeparet unike og personlige vigselsringer, finne den perfekte morgen...

Design Studio

Velkommen til mulighetenes verden, hvor du kan skape ditt unike design.

Forlovelse

Du har bestemt deg for å fri til partneren i ditt liv, og ingenting er sterkere enn å fri med en ring.

Høstens nyheter og trender

Høstens nyheter har begynt å fylle opp butikken. Finn dine favoritter blant alle våre merkevarer.

Konfirmasjon

Overgangsritualer fra barn til voksen finnes i de fleste kulturer. I Norge markerer konfirmasjonen blant annet nettopp dette. Men hva er det vanlig å gi i gave til konfirmanten?

Lykkeringene

En unik kjærlighet fortjener en unik ring. Lykkeringene er landets største og mest komplette kolleksjon enten du søker en giftering eller forlovelsesring. Kun Lykkerigene gir dere muligheten til å designe deres helt personlige og unike ringer gjenn...

Morgengave

Den første morgen sammen i livet som to. Morgengaven symboliserer kjærlighet og evighet, akkurat som ekteskapet inngått dagen før.

Sommerens smykker

Enten det er til sommerfesten eller til hverdags, har vi smykkene som fullfører antrekket! Her ser du et lite utvalg av sommerens flotteste smykker . Kombiner dine favoritter. Farger gjør oss glade!

Til de minste

Gi en gave med betydning, et evig minne til barnet. Navnefest, dåp, bursdager eller andre begivenheter. Hos oss finner du et stort utvalg til barn i alle aldre.

Vedlikehold av gull og sølv

Det skal ikke så mye til for å få smykkene til å skinne igjen. Vi viser deg hvordan du enkelt kan pusse smykkene og sølvet ditt.