Om oss

Gullsmed Dahlsveen ble etablert i 1926 og er en av Trondheims eldste gullsmeder, med lange tradisjoner. Utvalget vårt spenner fra det aller siste i motebildet til det klassiske og eksklusive.

Vi ønsker å gi alle våre kunder en unik og personlig opplevelse.

Besøker du vår butikk i Olav Tryggvasons gate 24 i Trondheim, vil vårt strålende og erfarne personale hjelpe deg med å finne den perfekte gave til deg selv, eller noen du er glad i.

Noen av våre merkevarer

Ole Lynggaard

Vi er stolte av å være den eneste forhandleren av Ole Lynggaard smykker i Trøndelag. Siden 1966 har Gullsmed Dahlsveen solgt smykker fra det anerkjente danske smykkemerket. Smykkene designes nå av Ole Lynggaard og hans datter Charlotte Lynggaard.
Se utvalget

Vi tar i mot reparasjoner

Vi tar i mot reparasjoner av smykker, graveringsarbeid og annet fagarbeid. Dette utføres av dyktige gullsmeder, diamantfattere og gravører. Ønsker du det helt unike og særegne utfordres vi gjerne med å designe et helt spesielt smykke kun for deg.
Kontakt oss

Siden 2007 har butikken vært en del av Mestergull, som er landets ledende gruppering i gullsmedbransjen og høster anerkjennelse for spennende smykkekolleksjoner og utførelsen av håndverk av ypperste klasse.

Vi kan tilby bytting i alle landets Mestergullbutikker, og du kan også bruke gavebarrer og gavekort fra andre Mestergullbutikker her hos oss.

Vi er forhandler av den originale NTH-ringen for sivilingeniører og sivilarkitekter fra NTNU, TLU-ringen for trafikklærere fra HiNT og sykepleier-nål/kreftsykepleier-nål for sykepleiere utdannet ved NTNU/HiST.