ALLIANSE

Som en minnebok i diamanter lar Allianse hver diamant fortelle sin helt spesielle historie om livets mange gleder og store øyeblikk. Her kan du bygge på med gnistrende stener for hver anledning, og skape et personlig, tidløst og elegant smykke. I Allianse finner du smykker i gult eller hvitt gull til hånd, arm, hals og øre i mange diamantstørrelser

Foto: Mestergull

En alliansering består av flere diamanter tett på en rekke. Når diamantene er fattet rundt hele ringen blir den ofte kalt Eternity, en ring der diamantene symboliserer evigheten.
Våre Allianse ringer får du i ulike størrelser og antall på diamantene fra 0,04ct. – 0,25ct. og med 1 – 3 – 5 – 7 eller 9 stener. Skinnens størrelse tilpasses dette og kan velges i gult eller hvitt gull.

Mer en ringer.

Vår allianseserie er komplett og gor deg en rekke smykker med samme mulighet til å bygge på med nye gnistrende diamanter for hver ny anledning. Stilfulle armringer enten på rekke eller med v-design og flere modeller ørepynt er eksempler på dette.

Det finnes ingen begrensninger

Valgene er mange innen Allianse og med rene diamantsmykker på topp tett fulgt av kombinasjonen med diamant og safir i en klassisk union. Ønsker du en Allianse ring, ørepynt eller armbånd med safirer, rubiner, smaragder eller andre edelstener lager vi dette for deg på vårt verksted. Du kan velge om smykket skal lages i hvitt, gult eller rosé gull.

Kontakt oss eller din nærmeste Mestergull forhandler for mer informasjon!