DULONG FINE JEWELRY

Siden 2005 har Marianne Dulong og Anja Camilla Alajdi bak Dulong Fine Jewelry skapt unike kolleksjoner av edle metaller. Dulong Fine Jewelry er i dag et av de mest eksklusive smykkemerkene i Danmark.

Foto: Dulong Fine Jewelry

Historien bak Dulong Fine Jewelry

Smykkeselskapet startet med et unikt partnerskap mellom juvèler Marianne Dulong og den anerkjente designeren og stylisten Anja Camilla Alajdi. Dulong Fine Jewelry er i dag et av de mest eksklusive smykkermerkene i Danmark med fokus på kompromissløse håndverk. Anja Camilla Alajdi og Marianne Dulong deler en stor lidenskap for tidløse smykker og ønsket fra begynnelsen å lage smykker til den moderne, uavhengige, mote og kvalitetsbevisste kvinne. Balansen mellom smykkens klassiske og glamorøse karakter appellerer til den stilsikre kvinnen som skiller seg ut fra mengden.

KHARISMA 

Finn din favoritt. Kharisma-samlingen er oppkalt etter det greske ordet for personlig utstråling. Samlingen er basert på et vakkert stykke edelt metall med et sofistikert design. De ikoniske øredobbene kommer i fire forskjellige størrelser og fem forskjellige materialer – og det brede spekteret av anheng gir et unikt og personlig uttrykk.