Om oss

Juvelér H. A. Neerbye ble etablert i Oslo i 1914 av Hans Anton Neerbye. Siden den gang har vi tilbudt våre kunder eksklusive merkevarer og et godt utvalg unike diamantsmykker.

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN har en sentral plass i vår forretning. Vi er stolte av å kunne presentere et stort utvalg med lekre smykker fra kolleksjoner designet av Ole Lynggaard og Charlotte Lynggaard. Vi er en av få heldige som har gleden av å kunne presentere unike Special pieces fra Ole Lynggaard Copenhagen. Du kan være trygg på at hos oss får du alltid service av ytterste kvalitet – for Ole Lynggaard det kan vi.

Hos oss finner du både klassiske og moderne designsmykker i gull og sølv. Vi er stolte av å føre en rekke kjente merkevarer som bl.a. Ole Lynggaard Copenhagen, Dulong, Georg Jensen, Efva Attling, Gellner, Sif Jakobs og Susanne Friis Bjørner. Vi har et stort utvalg forlovelse -og gifteringer, med mange klassiske diamantringer og lekre glatte ringer til både dame og herre. Du finner også sølvbestikk, bunadsølv, dåpsgaver og pussemidler til både smykker og korpus.

I løpet av alle disse årene har vi i perioder hatt filialer på Sagene og Stortorget. Nå finner du oss i Henrik Ibsensgate 60. Forretningen har vært drevet som en familiebedrift, men i 2007 solgte tredje generasjon Neerbye forretningen til Mestergull. Vi er nå del av en spennende, solid og landsdekkende gruppering. For våre gamle og nye kunder betyr dette at vi kan tilby den samme gode service og et enda bredere vareutvalg.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel med gode gaveidéer eller en kopp nespresso over en smykkeprat.