Priser
Alle priser er oppgitt i NOK og inkluderer 25% MVA. Mestergull Web Shop AS (Org.nr. 997 604 164) reserverer seg for eventuelle feil som kan oppstå på grunn av tekniske årsaker.

Betaling
Vi benytter Klarna Checkout som betalingsløsning. Klarna Checkout administreres av Klarna AB. Du betale trygt med VISA/Mastercard, faktura, eller øvrig finansering.

Levering
Vi leverer alltid varene raskest mulig, og senest 7 virkedager etter at ordren er mottatt med varen på lager. I hektiske perioder kan lengre leveringstid forekomme.

Forsendelse
Vi sender våre varer med Posten/Bring. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt i bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret blir pakken sendt i retur til oss. Ved uavhentede pakker vil det påløpe et gebyr på kr. 250,-.

Reklamasjon
Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via vårt kontaktskjema. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemet på beste måte. Send oss bilder av varen og emballasjen sammen med ditt ordrenummer og fulle navn. Ta godt vare på både varen og emballasjen til du hører fra oss igjen.

Angrerett
Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Hvis du angrer på kjøpet, returnerer du for egen regning dine varer ubrukt og uten skader i originalemballasjen slik at disse er hos oss senest 14 dager etter mottagelsen. Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene. Varer som tilbakesendes uten originalemballasje, viser tegn til bruk eller har skader kan ikke byttes eller returneres. Legg ved angrerettskjema sammen med returforsendelsen. Angreretten gjelder varer fra vårt standard sortiment og lagerholdte størrelser. Varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner slik som tilpasset ringstørrelse, eller har fått et tydelig personlig preg f.eks ved inngravering har ikke angrerett.

Last ned angrerettskjema

Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket. Returen sendes til:

H. A. Neerbye AS
Henrik Ibsensgate 60
0255 OSLO

Husk å legg ved angrerettskjema og kontaktinformasjon slik at vi finner tilbake til din ordre.

Endringene i vilkår
Mestergull Web Shop AS forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

Taushetsplikt
Alle kundeopplysninger håndteres med stor diskresjon og kommer under ingen vilkår til å formidles videre til utenforstående.

Nyhetsbrev
Ved førstegangs handel vil du pr. e-post bli spurt om å bli med i vårt nyhetsbrev. Du velger selv å takke ja til dette. Takker du ja, kan du når som helst melde deg av.

Personvern
Les personvernerklæringen som forteller hvordan Mestergull Web Shop AS samler inn og behandler personopplysninger her.

Har du spørsmål så ta kontakt med oss på mail: kontakt@mestergull.no