DARK Department

Norsk merkevare med base i Oslo. Produkter som gjør deg litt lykkeligere i dag, enn du var i går.

THE STORY ABOUT DARK Department

Basert på en ryggrad av stil, enkelhet, lidenskap og kvalitet, har teamet i Dark Department bygget merkevaren opp fra ingenting til det de presenterer i dag, designet for de selv og dem de elsker.

Dark Department bruker kun de beste materialene i sine produkter; lær, kashmir, marmor og Swarovski-krystaller. Du kan derfor være trygg på at kvaliteten er god. Merkevaren ble etablert i 2017, og har siden da hatt et formål om å lage produkter av ypperste kvalitet, tidløs design men som samtidig er lekne og fargerike. Som de sier selv:

«Våre produkter vil gjøre kundene våre litt lykkeligere i dag, enn de var i går»

THE HISTORY

Med mer enn 20 år i bransjen, kan du si at jentene som driver DARK er veletablerte og godt kjent med bransjen. Fra involveringen med et av Norges største motefirmaer, til å lanseres som en av de største moteforhandlerne i Norge og samtidig bli et av de mest suksessrike smykkemerkene på det norske markedet, kan man si at merkevaren allerede har etablert seg godt.
På bakgrunn av det hele har det vært et intenst fokus på detaljer og kvalitet, som nå er godt grunnfestet i DARK Departments DNA.

THE TEAM

DARK teamet består av 3 lidenskapelige, dedikerte og hardtarbeidende jenter som jobber tett sammen med alt fra produktutvikling til sosiale medier, salg samt pakking og frakt. Hver person i teamet bidrar med sin egen stil – noe som gir merkevaren stort mangfold.

Vi heier på denne fine gjengen!

Produktene fra DARK Department er kun å få kjøpt i våre butikker på Gulskogen senter og i Drammen sentrum. Om du ser noe du liker, og ikke har mulighet til å komme innom oss, så send oss gjerne en melding her eller på instagram, så finner vi en løsning sammen.

Vi har et godt utvalg av både smykkene og smykkeskrinene hos oss- velkommen skal du være til å besøke oss i en av våre butikker, vi gleder oss til å se deg!

Har du ikke mulighet til å ta turen til oss,

ta kontakt med oss her