Lykkeringene

En unik kjærlighet fortjener en unik ring. Lykkeringene er landets største og mest komplette kolleksjon på glatte ringer.
Kun Lykkerigene gir dere muligheten til å designe deres helt personlige og unike ringer gjennom bevisste valg av alle detaljer. Resultater blir et par skreddersydde ringer – kun til dere.

Foto: Mestergull

“Love is a promise, love is a souvenir, once given never forgotten, never let it disappear.”
– John Lennon

Lykkeringene garanteres utført med kvalitet og håndverk av ypperste klasse. De er utviklet av våre designere i samarbeid med gullsmeder som i sitt arbeid bruker tradisjonelle teknikker, moderne metoder og nyeste teknologi.

Resultatet er en kolleksjon glatte ringer som innfrir de strengeste krav til produksjon, bruk og komfort – en kolleksjon hvor hver enkelt ring er spesiell og unik.

Uansett hva dere velger fra Lykkeringene velger dere rett. Gjennom Lykkeringene får dere muliheten til å skape deres personlige ringer gjennom bevisste valg av alle detaljer.

I Mestergull butikkene får dere kyndig hjelp til å finne de rette ringene og skape et unikt produkt kun for dere.

 

Lykkeringene gir deg alle mulighetene

En av de mest spennende opplevelsene for et lykkelig par er valget av ringene – enten de er til forlovelsen eller bryllupet. Tross alt – valg man skal leve med resten av livet. Ringenes profil, bredde, mønsker og overflate skaper ønsket uttrykk, og sammen med diamanter og gravering understrekes personligheten.

LYKKERINGENE gir dere nettopp disse valgene og der kan skape helt personlige ringer. Derfor sier vi – design your love! Det store utvalget ser dere i butikkene, og dere kan også utfordre hverandre og egen kreativitet på vår designmodul – www.lykkeringene.no

PROFIL

Ringenes profil eller fasongen på skinnen kan ha mange former og muligheter. Illustrasjonen over viser et tverrsnitt av ringene. Flere av disse er innvendig buet hvilket gjør ringene behagelige å ha på fingeren.

BREDDE

Bredden på ringen er velger du fra 2,5 mm til 8,0 mm. Ønskes bredere ringer lager vi dette til deg. Ringenes bredde og størrelse skaper proposjonene i smykket og vil ved samme bredde på ringene fremstå forskjellig da ringstørrelsen er forskjellig. Det er derfor vanlig at herreringen lages bredere slik at ringene oppleves like.

FARGE

Naturens edle metaller gir mange muligheter i farger og uttrykk. I vårt sortiment finner du gull i gult, hvitt, rosé og rødt sammen med andre hvite metaller. Platina er det edleste av edelmettalene. Du har muligheten til å kombinere disse – helt opp til fem edle metaller i samme ring.

OVERFLATE

Et av de personlige uttrykkene man kan skape gjør man med bruk av forskjelige teknikker for overflate. Her kan man velge alt fra det klassiske glattpolerte til fine og grove strukturer i overflaten.

MØNSTER

I Lykkeringene kan dere videre velge mange varianter av diamantskåret mønster. Disse kuttene er skarpe og 100% blanke. Kombinert med en overflatebehandling kan dette bli spennende design med gode kontraster.

DIAMANTER

Bruk av diamanter i designet blir prikken over i-en og virkelig en særegen ring. Dere velger størrelse, antall og plassering av diamantene og videre om disse skal fattes på utsiden eller innsiden av ringene.

GRAVERING

Personlig gravering blir selve signaturen på deres design og her er valgmulighetene mange. Om dere velger en enkel gravering på innsiden av ringene eller om ønsket en kraftig gravyre på utsiden lager vi dette spesielt for dere. Visste du at dere også kan komme med en tegning, et mønster eller et fingeravtrykk og at vi graverer dette?

DESIGNMODUL PÅ NETT

Lykkeringene har den mest omfattende designmodulen på nett og har siden introduksjonen i 2005 vært ledende også på dette. Denne er skrevet i Flash, hvilket krever installert programvare for å fungere. Vi jobber med en ny versjon av denne og venter på ny teknologi for å få dette til.

Om du har en flash-player anbefaler vi at dere tester ut www.lykkeringene.no for virkelig å utfordre hverandre og den spennende prosessen med eget personlig design

Gå til designmodulen…