Om oss

Mestergull Olaf E. Olsen har i dag 2 butikker i Drammen, èn i Drammen sentrum, og en på Gulskogen kjøpesenter.

Gullsmed Olaf E. Olsen ble født i 1891 og begynte etter hvert som gullsmedlærling hos gullsmed Wessmann. I 1919 startet han opp sin egen gullsmedforretning i Haugesgt. 17, på hjørnet til St. Olavs gate. I 1925 overtok han butikken til gullsmed Wessmann og siden den gang har gullsmed Olaf E. Olsen vært etablert i Nedre Torggate 4 i hjertet av Drammen sentrum.
Gullsmed Olaf E. Olsen døde i 1956, og butikken ble da overtatt av hans to sønner Helge og Olaf Bjørnstad. Dagens eier Henning Bjørnstad, sønn av Helge Bjørnstad, overtok i 1990, og firmaet drives således videre i 3. generasjon.
Butikken vår på Gulskogen senter ble startet i 1993 og mye har skjedd siden da. Senteret er blitt Buskeruds største med hele 55.000 kvm i familievennlige og moderne lokaler. Begge Bjørnstads butikker er i dag tilsluttet Mestergull-kjeden.

Vi er stolte av å kunne si at vi har rundet 100 år som gullsmed i Drammen, og vi teller fortsatt. Vær med å støtt lokalt ved å komme innom en av butikkene våre- vi gleder oss stort til å ta deg imot.

 

 

Jentene på Mestergull ønsker deg velkommen til en hyggelig handel hos oss på Gulskogen kjøpesenter.
Vi har som mål å gi alle våre kunder god service, og en unik og personlig handleopplevelse slik at du som kunde sitter igjen med en god totalopplevelse.
Vi er kjent for vårt gode utvalg av både klassiske og trendy smykker som passer enhver anledning, og butikken vår bugner av skatter fra kjente og store merkevarer fra både inn- og utland samt Mestergulls egne kolleksjoner.

Sammen skal vi sørge for at du finner den perfekte gave, enten den er til deg selv eller en du er glad i. Dette skal vi klare enten du kommer innom oss i butikken, eller du ønsker å handle her i vår nettbutikk. Bla deg rundt, og se gjerne på våre gavetips ideer, og ikke nøl med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål.

Vi håper du får en flott handleopplevelse her hos oss, og gi oss gjerne en tilbakemelding om det er noe vi kan gjøre bedre eller annerledes – vi setter stor pris på det slik at vi alltid kan jobbe mot å bli enda bedre.

Hjertelig velkommen skal du alltid være!