SIF JAKOBS

«En enkel og elegant stil – hver eneste dag»

Sif Jakobs er den kreative sjelen bak smykkemerket Sif Jakobs Jewellery.

 

Sif Jakobs er kvinnen bak merkevaren og selskapet som har fått bred anerkjennelse for det betydningsfulle designet og den nordiske estetikken. Sif har alltid vært kunstnerisk anlagt, og hele livet har hun hatt en spesiell lidenskap for å skape nye ting.

  Hennes livsstil, boblende personlighet og instinktive sans for kvalitet, bidrar til skape hennes glamorøse design som gir et snev av luksus i hverdagen og et elegant særpreg.

 

 

SIF JAKOBS

Sif Jakobs er født og oppvokst på Island. Hun utdannet seg til gullsmed i Sverige, men har fra tidlig 2000-tallet hatt base i København samtidig som Italia i mange år har fungert som hennes andre hjem. I 2009 etablerte hun sitt eget smykkemerke Sif Jakobs Jewellery, som hun i dag driver sammen med sin mann. Sif er inspirert av menneskene hun omgir seg med og stedene hun oppsøker. Hun har reist over store deler av verden, og har en egen fascinasjon for byer hun besøker på sine inspirerende turer rundt om i verden. Forkjærligheten til den Italienske eleganse har likevel alltid stått sterkt, og er en konstant kilde til inspirasjon- dette er også forklaringen på hvorfor alle hennes kolleksjoner bærer italienske bynavn.
Se smykkene her

Smykkene fra Sif Jakobs er nå også tilgjengelige her i vår nettbutikk!

Bla deg igjennom disse lekre smykkene- vi kan garantere at du finner noe du liker…

Se alle produktene her