Susanne Friis Bjørner

I 1991 bestemte smykkedesigneren og gemmologen Susanne Friis Bjørner seg for å lage et merke i eget navn og selskapet var en suksess fra begynnelsen. I dag er det Susanne og datteren Benedicte som styrer selskapet på heltid sammen med en rekke talentfulle medarbeidere.

Hvert år opprettes to kolleksjoner basert på Susanne og Benedicts felles lidenskap for motesmykker laget av ekte materialer. Samarbeidet på tvers av generasjoner gir kolleksjonene en spenning som gjør at smykkene kan selges i provinsene så vel som i de store byene rundt om i verden. Inspirasjonen til samlingene er hentet fra sine utallige reiser til alle deler av verden og fra København.

I dag finnes smykkene  i de beste gullsmedbutikkene i Skandinavia, samt i fasjonable butikker i Europa, USA og Asia. Stor oppmerksomhet fra TV, motemagasiner og kjendiser i inn-og utland har bidratt til å styrke suksessen til merkevaren.

Produkter fra Susanne Friis Bjørner kan dessverre ikke kjøpes i nettbutikken, men ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg. Eller kom innom vår butikk for å se hele utvalget fra Susanne Friis Bjørner.

Kontakt oss her