Priser
Alle priser er oppgitt i NOK og inkluderer 25% MVA. Mestergull Web Shop AS (Org.nr. 997 604 164) reserverer seg for eventuelle feil som kan oppstå på grunn av tekniske årsaker.

Diamanter
Alle diamanter som selges i Mestergull er handlet inn fra pålitelige kilder i henhold til Kimberley-prosessen. Vi kan basert på kunnskap om og skriftlig garanti fra våre leverandører, garantere at alle våre diamanter er konfliktfrie og i overensstemmelse med de strenge resolusjonene vedtatt av FN.

Betaling
Vi benytter Klarna Checkout og Vipps som betalingsløsning. Klarna Checkout administreres av Klarna AB. Du betaler trygt med VISA/Mastercard, faktura, eller øvrig finansering.

Levering
Vi leverer alltid varene raskest mulig, og senest 7 virkedager etter at ordren er mottatt.  Levering skjer fra vårt hovedlager eller et av våre butikklagre. I høytider og hektiske perioder kan lengre leveringstid forekomme.

Forsendelse
Vi sender våre varer med Posten/Bring eller utlevering i butikk. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt i bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes innen 7 dager på postkontoret eller i butikk blir pakken returnert. Ved uavhentede pakker vil det påløpe et gebyr på kr. 250,-.

Reklamasjon
Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via vårt kontaktskjema. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemet på beste måte. Send oss bilder av varen og emballasjen sammen med ditt ordrenummer og fulle navn. Ta godt vare på både varen og emballasjen til du hører fra oss igjen.

Angrerett
Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Hvis du angrer på kjøpet, returnerer du for egen regning dine varer ubrukt og uten skader i originalemballasjen slik at disse er hos oss senest 14 dager etter mottagelsen. Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene. Varer som tilbakesendes uten originalemballasje, viser tegn til bruk eller har skader kan ikke byttes eller returneres. Legg ved angrerettskjema sammen med returforsendelsen. Angreretten gjelder varer fra vårt standard sortiment og lagerholdte størrelser. Varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner slik som tilpasset ringstørrelse, eller har fått et tydelig personlig preg f.eks ved inngravering har ikke angrerett.

Last ned angrerettskjema

Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand i original emballasje. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket. Returen sendes til:

Mestergull Web Shop AS
Moerveien 5
Postboks 13
1430 Ås

Husk å legg ved angrerettskjema og kontaktinformasjon slik at vi finner tilbake til din ordre.

Endringene i vilkår
Mestergull Web Shop AS forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

Taushetsplikt
Alle kundeopplysninger håndteres med stor diskresjon og kommer under ingen vilkår til å formidles videre til utenforstående.

Nyhetsbrev
Ved førstegangs handel vil du pr. e-post bli spurt om å bli med i vårt nyhetsbrev. Du velger selv å takke ja til dette. Takker du ja, kan du når som helst melde deg av.

Personvern
Les personvernerklæringen som forteller hvordan Mestergull Web Shop AS samler inn og behandler personopplysninger her.

Har du spørsmål så ta kontakt med oss på mail: kontakt@mestergull.no