Se denne fantastiske ringen designet av Annijor

Vi har gjort det igjen- et helt unikt samarbeid med Anniken Jørgensen (Annijor) og Goldfinger Jewellery, og her kan vi stolte vise frem resultatet til dere.

Denne ringen er beviset på at noe så «lite» som et ønske, eller en forestilling om et smykke, som skal fremstå som noe helt spesielt, helt eget og tilpasset akkurat deg, er fullt mulig, og at vi hjelper deg med å komme dit.
Vi er stolte over å ha samarbeidet med Anniken og Goldfinger, og resultatet av den jobben vi har lagt ned for å komme dit, og i dag kunne vise frem det perfekte resultatet.

 

Anniken kom til oss med et ønske om en helt spesiell ring som kunne passe sammen med hennes andre ringer. Hun er selv en person som elsker å være kreativ og la ideene og tankene løpe løpsk, derfor ville hun være med å designe noe sammen med oss igjen. Prosessen startet med at hun fikk se et skrin vi har i butikken, hvor vi har samlet eksempler på ulike diamantslip, og det var da hun forelsket seg helt i en emeraldcut.

 

Anniken har en fascinasjon for kombinasjonen av hvitt- og gult gull, og det var dette som lå bak ideen om den bevegelige «gullringen» festet under midtstenen. «Ringen» skaper et unikt uttrykk, og som står i en nydelig kontrast til det hvite gullet.
Etter samtaler, utveksling av ideer, tegninger og noen cafebesøk var Annikens drømmering et faktum, og siste prosess med å få ringen laget kunne begynne. Ikke lenge etter var resultatet klart…

Det er Anniken selv som har designet ringen, og Goldfinger Jewellery som har laget den. Ringen er i 14 karat (585) hvitt gull, med en midtsten på 0,52 ct TW VS2 Emerald cut. Under midtstenen er det festet en «ring» i 14 karat (585) gult gull, som er løs slik at den kan snurres på. Sidestenene er på samlet 0,28 ct TW SI. Totalt er det 0,80 ct på hele ringen. Prisen på akkurat denne ringen ligger på 72 000 NOK. Ringen kan kun kjøpes hos oss på Mestergull Olaf E. Olsen, både på Gulskogen og Drammen.
Anniken har sin ring, også har vi vært så heldige å få laget en tilsvarende ring som vi kan ha i butikken for å vise frem til dere.

Da designprosessen er helt unik, har vi anledning til å skreddersy helt etter ditt ønske – om du ønsker en mindre eller større sten, en rund brilliant, en smaragd eller safir, hvitt- eller gult gull- mulighetene er mange og vi står klare for å hjelpe deg med å skreddersy din helt egne drømmering, etter ditt ønske og budsjett.